vr 28-03-25

Tim Hartog

FrictieWie de Rotterdamse Comedy Club Haug wel eens bezoekt, weet dat geen comedian in Nederland zijn publieksparticipatie zo in de vingers heeft als Tim Hartog. Middels zijn socialmediakanalen heeft hij de afgelopen jaren een flink publiek weten op te bouwen. Door het verzorgen van de allereerste Rijnmondse Oudejaarsconference (2023) en zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’ groeit zijn publiek alleen nog maar verder. Hoogste tijd om de vleugels uit te slaan!

Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke knul, met deugdelijke normen en waarden. Maar deze piekerende ADHD’er die opgegroeid is in RotterdamZuid, bezit meer tegenstrijdigheden die hem gevormd hebben. En juist die tegenstrijdigheden maken Tim een observerende komiek die speelt met aannames en vooroordelen.

Tim studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit en daarnaast ook een veelgevraagd presentator. Op televisie was hij te zien in ‘The Comedy Factory’ en ‘De Grote Improvisatieshow’; hij stond ook op Paaspop en Lowlands.Tim Hartog

Cabaret

datum
Vrijdag 28 maart 2025

aanvang
20.15 uur

duur voorstelling


entree
€ 19.50


Locatie

Podium Boxtel
Burgakker

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je maandelijks op de hoogte van ons theaterprogramma.


Blijf sociaal

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.