Theatermenu

Podium Boxtel, een compleet avondje uit in de buurt

Lekker eten in een restaurant, een spetterende voorstelling in het theater én een gezellige naborrel in de kroeg om een leuke avond af te sluiten. Dát is het menu voor een compleet avondje uit in de buurt.

Podium Boxtel aan de Burgakker biedt samen met restaurant De Rechter (Rechterstraat) en eetcafé De Kerk (Oude Kerkstraat) een volledig verzorgd avondje uit aan liefhebbers van theater, goed eten en ambachtelijk bier. Kiezen voor een glas fris, wijn of iets sterkers mag natuurlijk ook.

Voorgerecht, hoofdmenu en toetje

De Rechter, De Kerk en Podium Boxtel liggen op steenworp afstand van elkaar, aan of dichtbij de cultuurhistorische as in het gezellige centrum van Boxtel.

Je avond begint met een ‘voorgerecht’ bij De Rechter. Een voorgerecht met een knipoog natuurlijk, want de chefkok zorgt ervoor dat je pas na een complete maaltijd van tafel gaat. De Rechter houdt er rekening mee dat je op tijd in het theater moet zijn voor het ‘hoofdmenu’ van de avond: de voorstelling in Podium Boxtel.

Na een borrel in onze theaterfoyer wandel of fiets je binnen vijf minuten naar eetcafé De Kerk om na te tafelen. Want hier geniet je van je ‘toetje’. Maak een keuze van de royale speciaalbierkaart of verwen jezelf en je vrienden met een ander drankje.

Muziek in je oren?

Met een etentje in De Rechter en een naborrel De Kerk is een bezoek aan Podium Boxtel een heerlijk avondje uit! Klinkt dit als muziek in je oren? Bekijk dan snel onze voorstellingen en reserveer je kaartje.