Over Podium BoxtelPodium Boxtel – gezellig uit in de buurt!

Podium Boxtel is dé culturele ontmoetingsplaats waar theaterliefhebbers uit Boxtel en omgeving elkaar treffen. In onze theaterzaal op de campus van SintLucas bieden we al meer dan 15 jaar een gevarieerd programma voor alle leeftijden en doelgroepen.

Spannend én ontspannen

We staan te trappelen voor de start van het nieuwe theaterseizoen. In Podium Boxtel word je ook in 2023-2024 verrast door een leuk, spannend én ontspannend programma. We zijn fier op de brede en aantrekkelijke mix van theater, muziek, cabaret en film. We ontmoeten je graag in onze intieme theaterzaal en een gezellige foyer, waar het voor en na de voorstelling én in de pauze goed toeven is. Met een drankje en soms een hapje. En dat allemaal in het centrum van Boxtel, aan de cultuurhistorische as tussen de Sint-Petrusbasiliek en kasteel Stapelen. We voelen ons thuis bij SintLucas, de vakschool voor creatief talent aan de prachtige Burgakker.

Facebook en Instagram

Voel jij je ook thuis en heb je genoten van de voorstelling? Laat je vrienden weten dat je bij Podium Boxtel bent. Plaats een leuke post op Facebook of Instagram met daarbij #podiumboxtel. Alles weten over Podium Boxtel? Volg ons dan op sociale media voor actuele informatie over ons programma, de laatste nieuwtjes en natuurlijk korte recensies in woord en beeld van de voorstellingen.

Podium Boxtel – gezellig uit in de buurt!