Over Podium BoxtelPodium Boxtel – gezellig uit in de buurt!

Podium Boxtel is sinds de eerste voorstelling van cabaretier Leon van der Zanden in 2006 dé culturele ontmoetingsplaats waar theaterliefhebbers uit Boxtel en omgeving elkaar treffen. In onze theaterzaal op de campus van SintLucas bieden we een programma dat bestaat uit muziek, cabaret, toneel, film en ander entertainment voor alle leeftijden en doelgroepen.

Spannend én ontspannen

In Podium Boxtel word je verrast door een leuk, spannend én ontspannen programma. We zijn fier op de brede en aantrekkelijke mix van theater, muziek, film en cabaret die we presenteren. Dat doen we in een intieme theaterzaal en een gezellige foyer, waar het voor en na de voorstelling én in de pauze goed toeven is. Met een drankje en soms een hapje. En dat allemaal in het centrum van Boxtel, aan de cultuurhistorische as die voert van de Sint-Petrusbasiliek tot kasteel Stapelen. We voelen ons thuis bij SintLucas, de vakschool voor creatief talent aan de prachtige Burgakker.

Facebook en Twitter

Voel jij je ook thuis en heb je genoten van de voorstelling? Laat je vrienden weten dat je bij Podium Boxtel bent. Plaats een leuke post op Facebook of Twitter met #podiumboxtel. Alles weten over Podium Boxtel? Volg ons dan op sociale media voor actuele informatie over ons programma, de laatste nieuwtjes en natuurlijk korte recensies in woord en beeld van de voorstellingen.

Podium Boxtel – gezellig uit in de buurt!facebook.com/podiumboxtel
twitter.com/podiumboxtel

Bezoekadres

Podium Boxtel
Sint Lucas
Burgakker 17

5281 CH Boxtel

info@podiumboxtel.nl
www.podiumboxtel.nl
06 28129161

Podium Boxtel is telefonisch bereikbaar op voorstellingsdagen een uur voorafgaand aan de voorstelling.