Vriend worden

Word Vriend van Podium Boxtel

Podium Boxtel is trots op een trouwe fanbase en weet zich sinds 2007 gesteund door Stichting Vrienden Podium Boxtel. Meer dan tweehonderd enthousiaste steunpilaren ondersteunen ‘hun’ Podium Boxtel. Maar ze dragen ook bij aan het mobiliseren en activeren van inwoners om het draagvlak van ons lokale theater te vergroten.

Sinds de oprichting maakt Stichting Vrienden Podium Boxtel zich samen met Podium Boxtel sterk om het lokale culturele leven te ondersteunen, laagdrempelig te maken én daarbij ook jong talent en nieuwe initiatieven een kans te geven.

Modern geluidssysteem, nieuwe website

Als Vriend van Podium Boxtel steun je met een relatief kleine bijdrage specifieke voorstellingen in Podium Boxtel, zoals het Camerettenfestival, Boek in Boxtel, FilmPodiumScopia en natuurlijk de jaarlijkse Preview.

Stichting Vrienden Podium Boxtel heeft sinds de oprichting veel culturele projecten uitgevoerd. Bovendien kreeg de aankleding van onze theaterzaal en onze foyer een impuls, onder meer door de aanschaf van een modern Sonos-geluidssysteem en de nieuwe koffiekopjes.

De nieuwe website van Podium Boxtel is ook tot stand gekomen dankzij een bijdrage van de Vrienden.

Voorrang bij kaartverkoop

Ben je Vriend van Podium Boxtel? Dan krijg je vóór aanvang van het nieuwe seizoen voorrang bij het reserveren van voorstellingen en zit je dus altijd op de eerste rij.

Word Vriend!

Word jij onze nieuwe Vriend? Je bent al Vriend voor € 20,- per theaterseizoen? Samen met je partner Vriend worden? Dan betaal je € 30,-. Ieder jaar hebben we speciale acties voor onze Vrienden. Houd hiervoor je mailbox in de gaten.

Vriend wordenDe vriendenbijdrage bedraagt € 20,00 voor 1 persoon en € 30,00 voor 2 personen. Deze bijdrage rekenen we per theaterseizoen. Wilt u uw bijdrage overmaken op ons rekeningnummer NL98 RABO 0136 1325 53 t.n.v. stichting Vrienden Podium Boxtel, o.v.v. uw naam.