Kaartje kopen

Zin in een gezellig avondje uit in de buurt? Podium Boxtel biedt al ruim twaalf en een half jaar een gevarieerd theaterprogramma met voor ieder wat wils. Zoek je een leuke voorstelling?
Bekijk ons verrassende aanbod voor het komend seizoen, volg ons op sociale media en vooral: koop meteen je kaarten: online, aan de kassa of bij onze twee vaste verkoopadressen.

Online bestellen

Bestel je kaartjes 24 uur per dag gemakkelijk en snel. Betalen is mogelijk met iDEAL. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Na betaling ontvang je e-tickets in je mailbox waarmee je toegang krijgt tot de door jou gekozen voorstelling. Je kunt de tickets printen, maar je kunt ze ook op je smartphone tonen.

Verkooppunten

Koop je liever een kaartje bij een verkooppunt? Dat kan. Bij twee winkels in Boxtel is het mogelijk om tickets te kopen voor onze voorstellingen. Je kunt terecht bij cadeauwinkel Hebbes aan de Markt 6 en bloemsierkunst Marimba aan de Van Beekstraat 5-7.

Bij de verkooppunten betaal je een toeslag van € 1,00 per kaartje. Betalen met PIN is mogelijk. Check de actuele openingstijden van Hebbes en Marimba op de website van beide winkels.

Aan de kassa

Eén uur voor aanvang van de voorstelling gaat ook de kassa in Podium Boxtel open. Als de voorstelling nog niet is uitverkocht, kun je hier kaarten kopen. Om zeker te weten of er nog kaarten beschikbaar zijn, kijk je even op onze website. Betalen met PIN is mogelijk.