Kaartje kopen

Zin in een gezellig avondje uit in de buurt? Podium Boxtel biedt al ruim vijftien jaar een gevarieerd theaterprogramma met voor ieder wat wils. Zoek je een leuke voorstelling?
Bekijk ons verrassende aanbod voor het komend seizoen, volg ons op sociale media en vooral: koop meteen je kaarten online.

Online bestellen

Bestel je kaartjes 24 uur per dag gemakkelijk en snel. Betalen is mogelijk met iDEAL. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Na betaling ontvang je e-tickets in je mailbox waarmee je toegang krijgt tot de door jou gekozen voorstelling. Je kunt de tickets printen, maar je kunt ze ook op je smartphone tonen.

Verkooppunten

Koop je liever een kaartje bij een verkooppunt? Dat kan. Je kunt hiervoor vanaf 1 juli terecht bij cadeauwinkel Hebbes aan de Markt 6 in Boxtel. Betalen met PIN is mogelijk. Check de actuele openingstijden van Hebbes op hun website.

Podium Cadeaukaart

Het is mogelijk om kaartjes te betalen met de Podium Cadeaukaart. Gebruik de Podium Cadeaukaart bij online bestellingen op onze website. Voor het bestellen van de kaart kan je terecht op de website van de Podium Cadeaukaart.