zo 05-11-23

The Biggest Little Farm

Klimaatfestival Groener GrasIn de week van 30 oktober t/m 5 november organiseert de Gemeente Boxtel De Klimaatweek ‘Groener Gras’. De hele week zijn er activiteiten. Op zondag 5 november sluiten we de week af met het Groener Grasfestival.

Wij doen mee! Wij vertonen twee totaal verschillende films die perfect aansluiten op het thema klimaat. Op 2 november wordt in het Muziekhuis de film 'Dark Waters' vertoont, op 5 november de film 'The Biggest Little Farm'.

The Biggest Little Farm

Wanneer John en Molly Chester noodgedwongen hun appartement in Los Angeles verlaten, besluiten ze op goed geluk een dor stuk Californische grond te kopen en dat om te toveren tot een eco-vriendelijk paradijsje. Niet per se het spannendste uitgangspunt voor een documentaire, maar het scheelt dat John professioneel natuurfilmer is: zijn opnames van de flora en fauna die de boerderij in zeven jaar tijd overspoelen, zijn schitterend. Nog inspirerender is echter de filosofische ondertoon van de film, die je aan het denken zet over de aard van de natuur en onze omgang daarmee.

19.45 uur Soepje van Herenboeren Wilhelminapark
20.15 uur Start filmKlimaatfestival Groener Gras

Film

datum
Zondag 05 november 2023

aanvang
19.45 uur

duur voorstelling


entree
€ 2,50


Locatie

Muziekhuis Boxtel
Passage Riche

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je maandelijks op de hoogte van ons theaterprogramma.


Blijf sociaal

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.