Joia tweemaal in Podium Boxtel

08-12-2020

De in Boxtel geboren en getogen zangeres Joia staat donderdag 10 december tweemaal in Podium Boxtel. Voor haar optreden om 19.00 uur zijn nog kaarten beschikbaar, de voorstelling om 21.00 is nagenoeg uitverkocht.

Met het optreden van Joia – en later deze maand het duo Maarten de Gans en Danielle van Berkom van de Boxtelse folkgroep Acting The Maggot – wil Podium Boxtel enkele intieme decembershows aan haar publiek voorschotelen. Het is binnen de strikte coronarichtlijnen mogelijk om maximaal dertig theaterbezoekers in de theaterzaal aan de Burgakker te ontvangen.

Joia studeerde aan het conservatorium Codarts in haar huidige woonplaats Rotterdam. Ze debuteerde met haar album ‘Living it now’ en stond in 2018 al eens in een uitverkocht Podium Boxtel. Eerder zong ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland en was ze genomineerd voor de Music Matters Award. Daarnaast trad ze op tijdens het Boxtelse popfestival Boer zoekt Band.

In de theaterzaal aan de Burgakker wordt Joia donderdagavond begeleid door multi-instrumentalist Max Abel en speelt ze naast een deel van haar theaterprogramma ‘Zacht’ ook enkele nieuwe nummers. Toegangskaarten zijn uitsluitend online te koop via www.podiumboxtel.nl en kosten 15 euro. Aan de zaal zijn donderdagavond geen kaarten te koop.

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om voor en na de voorstellingen in de foyer te verblijven. De bar is gesloten. Het publiek wordt gevraagd alle aanwijzingen van het personeel op te volgen. Het dragen van een mondkapje is bij binnenkomst verplicht; nadat is plaatsgenomen in de zaal mag het mondkapje af.Delen: