do 20-10-22

Niet gehinderd door enige kennis (TRY-OUT)

Jasper van der VeenJasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’. Dit voorjaar speelt hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt.

Over ‘Het dreigt volslagen goed te komen’ (2020-2022):

NRC: “Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.”

Theaterkrant: “Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.”Jasper van der Veen

Cabaret

datum
Donderdag 20 oktober 2022

aanvang
20.15 uur

duur voorstelling


entree
€ 18.50


Locatie

Podium Boxtel
Burgakker

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je maandelijks op de hoogte van ons theaterprogramma.


Blijf sociaal

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.