We mogen weer!

29-05-2021

Wat zijn wij blij, we mogen jullie weer ontvangen! Zaterdag 5 juni mogen theaters en podia hun deuren weer openen en dat gaan wij dan ook direct doen! We openen met niemand minder dan Acting The Maggot Duo, bestaande uit violiste Danielle van Berkom en zanger/gitarist Maarten de Gans.

Met hun Ierse muziek is Acting The Maggot regelmatig terug te vinden op vele internationale podia, sites en media. De band speelde al in Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken en toerde door China. Hun liedjes worden zelfs door de grootste internationale rockartiesten gedeeld.

Zaterdag 5 juni komen ze in een speciale kleine intieme setting naar Podium Boxtel om de mooiste liedjes uit hun repertoire ten gehore te brengen. Met viool, gitaar en uiteraard zang, zullen Daniëlle en Maarten in ruim 60 minuten een heerlijke Ierse sfeer creëren waarbij de meest melancholische klanken en de populairste meezingers uit de Ierse muziekgeschiedenis de revue zullen passeren.

Kaartjes zijn vanaf nu online beschikbaar! Zorg dat je er op tijd bij bent want we kunnen maar 50 kaartjes verkopen. Tijdens de voorstelling zin in een lekker hapje? Vergeet dan niet om ook een borreltasje te bestellen. Voorafgaand aan de voorstelling kan je deze ophalen aan de bar (waar je ook je drankjes kan bestellen die mee de zaal in mogen).

Uiteraard volgen wij de standaardrichtlijnen van RIVM. Bezoekers van deze voorstelling ontvangen in de loop van de week een mail met de details.

Tot zaterdag!Delen: