Vrienden van Boxtel Live

12-01-2022

Helaas heeft Lions Club Dommel en Aa moeten besluiten om, i.v.m. de huidige corona maatregelen, de muzikale feestavond van de 'Vrienden van Boxtel Live' te annuleren.

De Lions Club Dommel en Aa en de muzikanten hebben veel tijd in de voorbereiding van het evenement gestoken. Maar nog veel belangrijker, de opbrengst van dit feest zou ten goede komen aan het lokale goede doel 'Stichting Leergeld Boxtel'. Zij hebben het geld keihard nodig. Steeds meer kinderen in onze mooie gemeente Boxtel kunnen om financiƫle redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Boxtel wil deze kinderen mee laten doen. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Het is dan ook erg jammer dat deze feestavond niet door kan gaan, waardoor een mooie bijdrage aan Stichting Leergeld Boxtel wordt misgelopen.

Uiteraard zit de Lionsclub niet stil en zijn zij druk bezig om alternatieve activiteiten op te tuigen om alsnog hun bijdrage te kunnen leveren aan Stichting Leergeld Boxtel.

Had je kaartjes voor deze avond? Via e-mail brengen wij iedereen op de hoogte.Delen: