UPDATE CORONAVIRUS

03-06-2020

Woensdag 3 juni 2020

Een lege Lucaszaal, een stille foyer, een verlaten plein en zwijgende (koffie)machines. Het is stil op de Burgakker. Te stil. We missen jullie, onze gasten, maar ook de artiesten en de bedrijvigheid in ons mooie theater. Via deze weg willen we laten weten dat we aan je denken én je informeren over de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus en onze theatervoorstellingen.

Naar aanleiding van landelijke maatregelen omtrent het coronavirus, vinden er in ieder geval tot 1 september geen voorstellingen plaats in Podium Boxtel. Tijdens de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat we per 1 juni weer open zouden mogen voor 30 gasten, maar helaas is dat voor ons geen haalbare mogelijkheid. Wel hopen we dat we op 1 september onze deuren weer kunnen openen en jullie kunnen laten genieten van een nieuw theaterseizoen vol verrassende voorstellingen. Zodra we meer duidelijkheid hebben worden jullie als onze gasten hier uiteraard over geïnformeerd via de website, onze socials en de nieuwsbrieven.

Bewaar je ticket, geniet later

Als gast heb je altijd recht op restitutie van je aankoopbedrag. De huidige coronacrisis zorgt er echter voor dat de financiële impact voor de sector zo groot is dat theaters, podia, organisatoren etc. failliet kunnen gaan als iedereen met een ticket zijn geld terugvraagt. In samenspraak met onder andere verschillende brancheorganisaties, het ministerie van OCW en de Autoriteit Consument & Markt is een regeling opgesteld: bewaar je ticket, geniet later.

Met “Bewaar je ticket, geniet later” hopen we dat je jouw bezoek aan ons theater uitstelt. Dit landelijke initiatief helpt de gehele culturele sector om de grote economische impact op te vangen. Niet alleen de organisatoren, artiesten en podia worden ermee geholpen, maar juist ook de mensen achter de schermen, zoals decorbouwers, technici, leveranciers en andere werkenden in de culturele sector.

In het geval van verplaatsing van de betreffende voorstelling blijft je ticket geldig. Ben je op de nieuwe datum verhinderd of heb je tickets voor een voorstelling die geannuleerd wordt? Dan bieden we je de mogelijkheid om je ticket om te zetten in een tegoedbon voor een andere voorstelling bij Podium Boxtel. Uiteraard blijft het ook mogelijk om je geld terug te vragen. Lees hier meer over het initiatief.

Verplaatsen voorstellingen

We zijn in eerste instantie aan het proberen om zoveel mogelijk voorstellingen die nu niet door konden gaan te verplaatsen naar een latere datum in het nieuwe seizoen. Aangezien er nog veel onduidelijkheid is, de gehele theaterwereld op dit moment te maken heeft met het verplaatsen van voorstellingen en het landelijk dus over vele artiesten, tournees en speeldata gaat, kun je je voorstellen dat het een flinke puzzel is. We vragen gasten daarom om begrip voor deze bijzondere situatie.

Geannuleerde voorstellingen

Inmiddels is van de volgende voorstelling bekend dat ze niet ingehaald kan worden. Deze is dus definitief geannuleerd.

Omdenken (14 mei 2020)

Gasten met kaarten zijn hierover geïnformeerd.

Steuntje in de rug

We krijgen in deze tijd weleens de vraag van ons publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je, wanneer onze deuren opengaan, weer een bezoek brengt aan ons theater. Daarnaast kun je Vriend worden van Podium Boxtel, om ons op die manier net dat extra steuntje in de rug te geven (en je geniet daarbij zelf ook nog eens van leuke extra’s!). Nieuwe vriendschappen waarderen wij enorm!

Wil jij Vriend worden? Bekijk dan hier onze informatie over het Vriendenlidmaatschap.

Bereikbaarheid Podium Boxtel

We zijn het beste bereikbaar per email via info@podiumboxtel.nl.

Houd voor de laatste ontwikkelingen onze website in de gaten.

Heel graag tot ziens bij Podium Boxtel in seizoen 20-21!Delen: