Podium Boxtel in de startblokken voor najaarsshows

26-06-2020

Podium Boxtel legt de laatste hand aan het programma voor de eerste helft van theaterseizoen 2020-2021. In Brabants Centrum van donderdag 2 juli worden de namen van alle artiesten bekendgemaakt die in de maanden september tot en met december van 2020 optreden. Gelijktijdig met de presentatie in de krant begint de online kaartverkoop op www.podiumboxtel.nl.

Na een vroegtijdig einde van het vorige theaterseizoen - alle voorstellingen in maart, april en mei werden vanwege de coronacrisis geannuleerd - is het bestuur van Podium Boxtel erin geslaagd een verrassend programma samen te stellen waarin tal van grote namen opduiken. De theaterzaal aan de Burgakker biedt na de zomervakantie ruimte aan muziek, cabaret, stand-up comedy en natuurlijk film.

Een bezoek aan Podium Boxtel is vanaf september anders dan normaal. De zaalcapaciteit is teruggebracht om te voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Zo worden alle stoelen in setjes van twee opgesteld. Daarnaast zijn in het theater alle algemene richtlijnen van kracht: houd altijd anderhalve meter afstand, hoest en nies in de binnenkant van de elleboog en blijf bij gezondheidsklachten thuis.

LIVESTREAM

Een week na de bekendmaking van het theaterprogramma start Podium Boxtel met het live uitzenden van enkele concerten van lokale artiesten. De concerten worden opgenomen door het team van filmmaker Peter Hacken. Afgelopen weekend vonden de repetities plaats.

Donderdag 9 juli is de eerste livestream, die wordt verzorgd door Fenne van Wuijtswinkel en band. Later in de zomer volgt onder meer een online optreden van REMember Buffalo, een lokale band die een ode brengt aan R.E.M. en The Tragically Hip.

Foto-onderschrift

Fenne van Wuijtswinkel en band uit Boxtel hield zaterdag een repetitie in Podium Boxtel. (Foto: Daatje van Alphen).Delen: