Podium Boxtel en de coronacrisis - tot 28 april geen voorstellingen bij Podium Boxtel

26-03-2020

Gezondheid voor alles! Met pijn in ons culturele hart melden wij als Podium Boxtel dat naar aanleiding van de landelijke maatregelen om het coronavirus in te dammen, er tot 28 april geen voorstellingen meer plaats vinden in Podium Boxtel. Het is zeer aannemelijk dat alle voorstellingen tot 1 juni worden geannuleerd, maar Podium Boxtel kan hierover pas definitief communiceren wanneer de overheid de officiële richtlijnen kenbaar heeft gemaakt.

Ter verduidelijking: de voorstellingen bij Podium Boxtel vallen nu formeel niet onder de vergunningsplichtige evenementen die op dringend advies van het RIVM door de overheid nu officieel tot 1 juni zijn afgeblazen. Uiteraard neemt Podium Boxtel absoluut geen gezondheidsrisico’s en is het hoogst waarschijnlijk dat er tot 1 juni geen voorstellingen meer plaatsvinden. Enkel de officiële bevestiging hiervan kunnen wij nu nog niet communiceren.

Het waarschijnlijke toekomstscenario

Wanneer het overheidsbeleid omtrent samenkomsten zonder vergunningsplicht ná 28 april duidelijkheid is, kunnen wij definitief communiceren over onze voorstellingen in de periode 28 april – eind mei 2020. Indien deze geannuleerd worden (wat veruit het meest waarschijnlijk is) ontvouwt zich het volgende scenario:

We gaan proberen om alle voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum, die veelal in seizoen 2020-2021 zal liggen (maar in sommige gevallen zelfs in het daaropvolgende seizoen). Aangezien de gehele theaterwereld op dit moment te maken heeft met het verplaatsen van voorstellingen en het landelijk dus over vele artiesten, tournees en speeldata gaat, kunt u zich ongetwijfeld voorstellen dat dit een flinke puzzel is. Wij vertrouwen op uw begrip en geduld in deze bijzondere situatie.

Kaarten blijven geldig

Reeds in bezit zijnde kaarten voor voorstellingen die nu in verband met corona geannuleerd moeten worden blijven geldig op de vervangende datum. Bewaar deze dus goed! Iedereen die kaarten heeft gekocht voor een geannuleerde voorstelling krijgt persoonlijk bericht over het vervolg.

Tot nader bericht worden gekochte kaarten niet teruggenomen. Ook worden er vooralsnog geen tegoedbonnen verstrekt.

Preview

Mits de omstandigheden het dan toelaten organiseren we eind juni wel onze jaarlijkse Preview op volgend seizoen. Hierover houden we u op de hoogte via de lokale media, onze website en Facebook.

Contact

Podium Boxtel is gesloten tot tenminste 28 april. Wel zijn we bereikbaar per email via info@podiumboxtel.nl. Houd voor de laatste ontwikkelingen onze website en FB-pagina in de gaten.

We hopen op ieders begrip in deze bijzondere situatie.

Bovenal wensen we iedereen een goede gezondheid toe.

We hopen u in theaterseizoen 2020-2021 weer veilig en met goed gemoed te treffen in Podium Boxtel.Delen: