Podium Boxtel biedt Boxtelse theatermakers een unieke kans om zelf het programma voor de Culturale van 2023 samen te stellen!

31-01-2023

Al jarenlang organiseert Podium Boxtel in samenwerking met Stichting Bockepruik de CULTURALE, een gevarieerd cultureel evenement in en om ons theater dat de start van het nieuwe culturele seizoen in Boxtel markeert.

Dit zal ook komend jaar niet anders zijn: CULTURALE 2023 staat gepland op zaterdag 16 september 2023.

Wat wel verandert? De invulling van de avond!

Graag geven we een vereniging, stichting of individu uit Boxtel, gericht op podiumkunsten (een toneelclub, een muziekgezelschap, een dansgroep, een musicalvereniging etc.) de kans om zich die avond te presenteren én tot een volwaardig avondprogramma te komen met hulp van gastartiesten, collega’s uit het veld etc. Alle mogelijkheden staan nog open!

Belangrijk:

Jullie als groep of jij als individu treedt belangeloos op en eventuele andere amateurartiesten ook. Wel is financiële ondersteuning vanuit Podium Boxtel mogelijk voor het maken en uitvoeren van het programma (na afstemming plan en begroting).

Het is een avond vanuit en door Podium Boxtel. Zij helpen je met de promotie: de avond komt in het programmaboekje 2023/2024 te staan en krijgt aandacht in de media.

Interesse? Mail voor meer informatie vóór 26 februari naar info@podiumboxtel.nl en wij vertellen je meer over de mogelijkheden. Bellen kan ook: 06 800 40 754 (Paul van Alphen)

Grijp deze unieke kans en sta in het licht van Podium Boxtel!Delen: