Henry van Loon: uitverkocht!

13-06-2019

De voorstelling ‘Onze Henry’ waarmee cabaretier Henry van Loon donderdag 17 oktober in Podium Boxtel staat, is uitverkocht. Deze week zijn de laatste kaarten aan de man gebracht en zijn dus alle stoelen in onze theaterzaal bezet.

Henry van Loon was eerder te gast in Podium Boxtel met de veelgeprezen voorstelling ‘Sleutelmoment’. Met alweer zijn vijfde theatershow ‘Onze Henry’ trekt hij opnieuw volle zalen. Om die reden heeft de cabaretier besloten na de zomervakantie met een reprise te komen. Die brengt de in Oirschot geboren Henry van Loon ook naar Boxtel.

In ‘Onze Henry’ gaat Henry van Loon terug naar zijn Brabantse wortels en vertelt hij over het verlies van zijn moeder. Liefdevolle verhalen over zijn ouders worden afgewisseld met maffe en soms absurde anekdotes die ‘Onze Henry’ tot een spraakmakende voorstelling maken.

De belangstelling voor ‘Onze Henry’ in Podium Boxtel was groot. Tijdens de preview op 22 mei werd al een groot aantal kaarten verkocht. De resterende tickets vlogen daarna snel over de digitale toonbank.

Ook de interesse voor de optredens van zangeres Karin Bloemen (vrijdag 27 september), folkband Acting The Maggot (zaterdag 16 november) en cabaretier Guido Weijers (vrijdag 20 maart) is groot. Wil je verzekerd zijn van een zitplaats? Koop dan snel jouw kaartje op onze vernieuwde website! (Foto: Jouk Oosterhof).Delen: