Fenne & Band live vanuit Podium Boxtel

07-07-2020

Podium Boxtel beleeft donderdag 9 juli een bijzondere primeur. Voor het eerst in de veertienjarige geschiedenis van de theaterzaal aan de Burgakker wordt een livestream uitgezonden. Zangeres Fenne van Wuijtswinkel treedt met haar band als eerste voor het voetlicht, later deze zomer volgen nog drie concerten die gratis via het YouTube-kanaal van Podium Boxtel te volgen zijn.

Fenne treedt op met de muzikanten waarmee ze tweemaal eerder op de bühne van Podium Boxtel stond. Toen was er wél publiek aanwezig, nu moet de Boxtelse het doen zonder het applaus van een uitverkochte zaal. Voor de camera’s van de Boxtelse filmmaker Peter Hacken vertolkt de zangeres met gitarist Roeland Heesbeen, toetsenist Diana Huismans, drummer Chris Grefkens en bassist Tony Maes de allermooiste nummers uit haar programma’s ‘Songbird’ en ‘American Tunes’.

Tijdens ‘Songbird’ zong Fenne een reeks liedjes van de Amerikaanse singer-songwriter Eva Cassidy. Tijdens de show ‘American Tunes’ passeerden fraaie soul-, jazz- en bluesnummers van bekende en minder bekende muzikanten uit de Verenigde Staten de revue.

Na het optreden van Fenne van Wuijtswinkel & Band volgen nog online optredens van de band REMember Buffalo (23 juli), singer-songwriter Pim Lavaleije en Max Breuer in hun setting als Pim to the Max (6 augustus) en de band DI-Project (20 augustus). Ook deze shows zijn te zien op het YouTube-kanaal van Podium Boxtel. Alle livestreams beginnen om 20.15 uur.

Agenda


- Donderdag 9 juli 20.15 uur: Fenne van Wuijtswinkel en band

- Donderdag 23 juli 20.15 uur: REMember Buffalo

- Donderdag 6 augustus 20.15 uur: Pim to the Max, Pim Lavaleije en Max Breuer

- Donderdag 20 augustus 20.15 uur: DI-Project


Alle livestreams zullen te zien zijn via het

YouTube kanaal van Podium Boxtel!Delen: