Podium Boxtel verplaatst/annuleert voorstellingen t/m 6 april

10-03-2020

**UPDATE 15 maart**

Alle eerder genomen maatregelen worden verlengd tot en met maandag 6 april.

Dit houdt in dat onze voorstelling op 4 april (Brel & Brass) niet door kan gaan.

Meer informatie over eventuele reeds gekochte tickets volgt zo spoedig mogelijk in een persoonlijke mail. In overleg met het betreffende impresariaat streven we naar een nieuwe datum. Alle overige relevante informatie voor alle bezoekers van Podium Boxtel blijven we communiceren via website en Facebook.

**UPDATE 12 maart 17.00 uur**

De aangescherpte maatregelen die gelden voor Noord-Brabant worden uitgebreid naar het hele land, en gelden in ieder geval tot 1 april. Dit houdt in dat onze voorstellingen op 20 maart (Guido Weijers) en 27 maart (Cameretten) niet door kunnen gaan.

Meer informatie over eventuele reeds gekochte tickets voor Guido Weijers en Cameretten volgt zo spoedig mogelijk in een persoonlijke mail. In overleg met de betreffende impresariaten streven we naar een nieuwe datum. Alle overige relevante informatie voor alle bezoekers van Podium Boxtel blijven we communiceren via website en Facebook.

**UPDATE 12 maart 15.00 uur**

De voorstelling van Tim Knol is verzet naar 7 mei.

I.v.m. de omstandigheden rondom het coronavirus is de voorstelling van Tim Knol a.s. zaterdag 14 maart geannuleerd. Deze voorstelling is verzet naar 7 mei a.s., graag tot dan bij Podium Boxtel!

Heb je reeds een kaartje gekocht voor de geannuleerde voorstelling? Via e-mail ontvang je de laatste berichtgeving hieromtrent.

**UPDATE 12 maart 12.00 uur**

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en in overleg met de gemeente, heeft Podium Boxtel besloten om alle geplande voorstellingen van 14 maart, Tim Knol, én 16 maart, film Margin Call, te verplaatsen. In de persconferentie van de Veiligheidsregio Zuidoost-Brabant op dinsdag 10 maart 2020 werd opgeroepen tot gematigd sociaal contact en werden organisaties verzocht om terughoudend te zijn met het organiseren van evenementen.

Podium Boxtel neemt via e-mail en/of telefonisch contact op met alle gasten die in het bezit zijn van een kaartje.

Wat betekent dit als ik tickets heb voor een voorstelling de komende dagen?

We proberen onze voorstellingen van komende dagen naar een later tijdstip te verplaatsen. Mocht het echt niet lukken om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgt u bericht over de verdere gang van zaken. We houden u via onze website op de hoogte. Ticketkopers krijgen persoonlijk per e-mail informatie toegestuurd.

Heeft u verder nog vragen?

Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 06 – 4136 2569 (bereikbaar op werkdagen van 13.00-15.00 uur) of ons mailen op info@podiumboxtel.nl

Meer informatie over het coronavirus:

Meer informatie over het coronavirus is te vinden op de website van het RIVM. Daarnaast kunt u bij vragen contact opnemen met de landelijke informatielijn 0800-1351.

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die jij én wij kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:

- Was je handen regelmatig
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes
- Schud geen handen
- Blijf thuis bij milde gezondheidsklachten.

Hieronder verstaat het RIVM hoesten, een neusverkoudheid en koorts.

Op de website van het RIVM lees je meer over de maatregelen.

We zien je graag in Podium Boxtel!Delen: