UPDATE: DE GEVOLGEN VAN HET CORONAVIRUS VOOR PODIUM BOXTEL

23-04-2020

Met pijn in ons culturele hart zijn wij genoodzaakt te melden dat door de maatregelen van de overheid om het coronavirus in te dammen al onze geplande voorstellingen tot 1 juni worden geannuleerd. Dit geldt ook voor onze Preview op 28 mei. Het seizoen 2019-2020 is hiermee dus voortijdig en op een voor iedereen zeer ongewenste manier ten einde gekomen.

Echter, vol goede moed gaat wij door om iedereen in Boxtel in theaterseizoen 2020-2021 weer een mooi programma te bieden. Verrassend, gevarieerd en bovenal veilig.

Geannuleerde voorstelling

Mocht u in bezit zijn van een kaartje voor een voorstelling die nu (april en mei 2020) geannuleerd wordt, dan heeft u hierover persoonlijk bericht van ons gehad. Gooi uw kaartje echter niet weg! Wij proberen alle voorstellingen te verplaatsen naar volgend seizoen. Uw kaartje blijft geldig op de nieuwe datum. Mocht een nieuwe datum plannen niet lukken, dan ontvangt u voor het betreffende bedrag in eerste instantie een voucher, die u volgend seizoen kunt gebruiken voor een voorstelling naar keuze. U hoeft geen actie te ondernemen, wij nemen contact met u op zodra er meer bekend is over een eventuele nieuwe datum.

Hiermee volgt Podium Boxtel het landelijk beleid van alle theaters in Nederland. Zie voor meer informatie: https://www.bewaarjeticket.nl/

Programma seizoen 2020-2021

Podium Boxtel is, net als alle andere theaters in Nederland, druk bezig om geannuleerde voorstellingen opnieuw in te plannen en de programmaring voor seizoen 2020-2021 definitief te maken. Door de onzekere tijden waarin we allemaal leven en de nog onduidelijke gevolgen van de anderhalve meter-samenleving kost dit veel tijd. Dit betekent dat we ons nieuwe programma dit jaar later communiceren dan u van ons gewend bent. Wanneer precies? We weten het nog niet. Zodra er meer bekend is communiceren we dit via onze website en de lokale media.

Ook voor de toekomst van Podium Boxtel geldt: we moeten het samen doen!

Wij hopen dat u vertrouwen in ons houdt en (naar we hopen) vanaf september weer met onverminderd plezier en enthousiasme naar onze voorstellingen komt. Tegelijkertijd beloven we u dat we ons tot het uiterste inspannen om – binnen alle voorwaarden en restricties die er zullen zijn – tot een verrassend theater- en filmprogramma te komen. Er is veel veranderd, maar dat blijft echt hetzelfde!

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij goed bereikbaar via info@podiumboxtel.nl

Veel dank voor uw geduld en heel graag tot ziens in Podium Boxtel!Delen: