Coronamaatregelen

Een nieuwe en hopelijk tijdelijke pagina op onze website. Niet de leukste, maar wel een belangrijke. Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip, zodat we met elkaar onbezorgd kunnen genieten van prachtige voorstellingen.

Corona veiligheidsmaatregelen

Podium Boxtel houdt zich aan de maatregelen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio en hanteert het protocol van de VSCD (brancheorganisatie van theaters).

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september werken wij, volgens de richtlijnen van de overheid, met een coronatoegangsbewijs. Dat wil zeggen dat je naast een geldig toegangsticket ook een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs moet tonen.

Met de CoronaCheck-app kun je deze coronabewijzen in de vorm van een QR-code laten zien bij de ingang. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig.

Hoe werkt het coronatoegangsbewijs?
Bij binnenkomst in het theater scannen wij je coronatoegangsbewijs. Via de CoronaCheck-app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Download eerst de CoronaCheck-app uit de App Store of de Google Play Store.

Je kunt op één van deze drie manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

1. Een vaccinatiebewijs
Ben je volledig gevaccineerd? Met de CoronaCheck-app kun je van je vaccinatiebewijs een QR-code maken.

2. Een herstelbewijs
Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

3. Een negatieve testuitslag
Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Maak dan een afspraak voor een gratis coronatest via Testen voor toegang. Via je testlocatie ontvang je de uitslag en een ophaalcode. De negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn.

Op de site van de Rijksoverheid kun je terecht voor de stappen die je dient te ondernemen om van je test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code. Kijk hiervoor op deze pagina.

Heb je geen smartphone, DigiD of toegang tot internet?
Het coronabewijs kun je ook uitprinten of aanvragen via de website CoronaCheck.nl. Wie geen DigiD, smartphone of computer met printer heeft, kan een coronabewijs op papier toegestuurd krijgen. Hiervoor kun je bellen naar de helpdesk van CoronaCheck via het telefoonnummer 0800-1421.

Hoe controleren wij?

Bij binnenkomst wordt jouw QR-code gescand door een medewerker van Podium Boxtel. Open dus alvast de app op je smartphone en houd deze gereed. Om de QR-code te controleren is een geldig identiteitsbewijs nodig (rijbewijs, ID-kaart of paspoort). Houd deze dus ook bij de hand.

Nog enkele belangrijke aandachtspunten:

- Voor alle voorstellingen is online reserveren noodzakelijk, dus ook voor alle films. Aan de deur zijn geen kaarten meer te koop.

- Kaartjes kopen is tevens mogelijk via onze verkooppunten Bloemsierkunst Marimba of Hebbes.

- Er staat materiaal om je handen te desinfecteren. Doe dit vooral.

- Enkele dagen vóór de voorstelling ontvang je van ons een servicemail, waarin eventuele bijzonderheden of aandachtspunten voor die specifieke voorstelling worden aangegeven. Voel je vrij om eventuele vragen te stellen, bij voorkeur via info@podiumboxtel.nl.

Wij doen er alles aan om jouw theaterbezoek soepel te laten verlopen, zodat je ten volle kunt genieten van de voorstelling. We kijken uit naar jouw bezoek!

Uiteraard zijn wij als theater afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden vanuit de overheid. Mochten er wijzigingen zijn die ook van toepassing zijn op je bezoek, dan ontvang je een mail met de betreffende informatie.