Coronamaatregelen

Een nieuwe en hopelijk tijdelijke pagina op onze website. Niet de leukste, maar wel een belangrijke. Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip, zodat we met elkaar onbezorgd kunnen genieten van prachtige voorstellingen.

Corona veiligheidsmaatregelen

Podium Boxtel is een locatie waar minder dan 500 mensen binnen zijn. Daarom vervallen per 25 februari voor ons de geldende maatregelen.

Nog enkele belangrijke aandachtspunten:

- Voor alle voorstellingen is online reserveren noodzakelijk, dus ook voor alle films. Aan de deur zijn geen kaarten meer te koop.

- Kaartjes kopen is tevens mogelijk via onze verkooppunten Bloemsierkunst Marimba of Hebbes.

- Bij klachten vragen we je thuis te blijven.

- Enkele dagen vóór de voorstelling ontvang je van ons een servicemail, waarin eventuele bijzonderheden of aandachtspunten voor die specifieke voorstelling worden aangegeven. Voel je vrij om eventuele vragen te stellen, bij voorkeur via info@podiumboxtel.nl.

Wij doen er alles aan om jouw theaterbezoek soepel te laten verlopen, zodat je ten volle kunt genieten van de voorstelling. We kijken uit naar jouw bezoek!

Uiteraard zijn wij als theater afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden vanuit de overheid. Mochten er wijzigingen zijn die ook van toepassing zijn op je bezoek, dan ontvang je een mail met de betreffende informatie.