Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  do 22 maart 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Cabaret
 • tarief
  € 17,50
  Inclusief gratis pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

Toppers in de Ton
Hilarische tonpraatavondje in theatersferen

Toppers in de Ton

Toppers uit de Ton!
Een hilarische tonpraatavondje in theatersferen Een avondvullend programma met een line-up die bestaat uit vier van de beste tonpraters. Deze keer niet in het café of in het carnavalsgedruis, maar op een theaterpodium waar hun act volledig tot zijn recht kan komen. Deze keer dus niet in de ton, maar UIT de ton. Volgend seizoen wordt er gewerkt met een nieuw concept waarbij twee vaste toppers terugkomen. Daarbij worden de twee andere tonpraters afgestemd op de doelgroep/regio van het theater. In Limburg zou daar zomaar eens een Limburgse ‘buutredner’ tussen kunnen zitten. Onder anderen meervoudig Brabants Kampioen Berry Knapen zal zeker een keer zijn opwachting maken. De vaste toppers zijn Boy Jansen en Hans Keeris. 

Boy Jansen
Een energiebom die met herkenbare typetjes en zijn publieksinteractie iedere zaal voor zich weet te winnen. Boy plaatste zich de laatste jaren steevast in de top drie van het Brabants Kampioenschap en de Zuid Nederlandse Kampioenschappen. 

Hans Keeris
Hans Keeris, ook wel de verassing van de laatste jaren. Hij won al bij het Keijebijters Kletstoernooi en wist na een mooie 2e plaats in 2016, dit jaar het Brabants Kampioenschap te winnen. Een woordtovenaar en een echte rasacteur, die met die combinatie fantastische buuts ten tonele zal brengen.

De presentatie van deze avond zal in handen zal zijn van comèdian Sem van den Borne. Deze avondvullende show staat garant voor een avond ongenadig lachen! 


Een voorstelling in Podium Boxtel combineren met een etentje in de buurt? Dat kan en maakt je avondje uit nóg completer! Reserveer een tafeltje bij De Rechter of Rembrandt en geniet van een smakelijk theatermenu. Beide restaurants liggen op een steenworp afstand van Podium Boxtel. Dus heel geschikt om voorafgaand aan de voorstelling op je gemak eerst een hapje te eten. Geef wel even de starttijd van de voorstelling door aan het restaurant.

Podium Boxtel wordt pas echt een avondje uit in combinatie met het theaterdiner!

 

Sponsoren