Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  ma 11 december 2017
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Filmpodium Scopia
 • tarief
  € 7,50
  exclusief pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

The Nightmare before Christmas
USA, 1993

The Nightmare before Christmas

Jack Skellington, de pompoenenkoning van Halloween Stad, probeert Halloween telkens nog groter, enger en beter te maken, maar haalt er geen voldoening meer uit. Op een dag komt hij ineens in Kerstmis Stad terecht en besluit hij Kerst in Halloween te veranderen. Hij ontvoert de Kerstman en gaat zelf met zijn skeletten rendier op weg om zijn cadeautjes door de schoorstenen te gooien maar maakt zo alle kinderen bang. Jack is teleurgesteld, want hij heeft alleen maar goede bedoelingen... 

Deze animatiefilm beschikt over enkele van de meest levendige en grappige stop-motion animatie-effecten in de geschiedenis van de stop-motion animatiefilm.

Deze film wordt vertoond in het Muziekhuis (passage Riche).


Word CINEMAATJE! Bekijk 5 films voor de prijs van 4!


Om het voor ons trouwe filmpubliek extra aantrekkelijk te maken, krijgt u de gelegenheid Cinemaatje te worden. Dat kan door voor vijf films uit het '17-'18 programma een toegangskaartje te bestellen. Dan bent én hebt u een Cinemaatje. Normaal kost een kaartje € 7,50 maar als Cinemaatje betaalt u voor vijf films slechts € 30,00. Dat is een besparing van € 7,50 oftewel een film gratis! 

Sponsoren