Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  ma 16 april 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Filmpodium Scopia
 • tarief
  € 7,50
  exclusief pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

The Lunchbox
India/Fr./BRD/USA/Canada, 2013

The Lunchbox

Een verkeerde levering van Mumbai's beroemde lunchbox-bezorgsysteem verbindt het leven van een jonge huisvrouw met dat van een man van middelbare leeftijd. Hij krijgt per ongeluk de lunch die zij voor haar afstandelijke echtgenoot bereid had. Beiden zitten gevangen in hun leven, maar ontsnappen door samen een fantasiewereld op te bouwen door briefjes aan el-kaar te schrijven die via de lunchtrommel bezorgd worden. Geleidelijk aan dreigt deze fanta-sie hun werkelijkheid te overweldigen...

Dit Indiase drama, dat op diverse festivals wereldwijd in de (publieks)prijzen viel, weet een gevoelig onderwerp op een luchtige manier aan te pakken.

Deze film wordt vertoond in het Muziekhuis (passage Riche).

Word CINEMAATJE! Bekijk 5 films voor de prijs van 4!


Om het voor ons trouwe filmpubliek extra aantrekkelijk te maken, krijgt u de gelegenheid Cinemaatje te worden. Dat kan door voor vijf films uit het '17-'18 programma een toegangskaartje te bestellen. Dan bent én hebt u een Cinemaatje. Normaal kost een kaartje € 7,50 maar als Cinemaatje betaalt u voor vijf films slechts € 30,00. Dat is een besparing van € 7,50 oftewel een film gratis! Interesse in een Cinemaatje? Neem even contact op via: info@podiumboxtel.nl en laat ons weten welke vijf films we voor je mogen reserveren.

Sponsoren