Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  do 22 februari 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Filmpodium Scopia
 • tarief
  € 7,50
  exclusief pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

Prisoners
USA, 2014

Prisoners

Het dochtertje van Keller Dover en haar vriendinnetje worden ontvoerd. Agent Loki leidt het onderzoek en vindt al snel een verdachte, een zwakzinnige jongen die hij echter wegens gebrek aan bewijs moet vrijlaten. Keller is echter overtuigd van diens schuld en gaat zelf achter de jongen aan. Ondertussen verzandt Loki's onderzoek in een web van mogelijke daders. De klok tikt door terwijl de twee mannen wanhopig zoeken naar de meisjes, elk aan een eigen kant van morele grenzen...

Op basis van een intrigerend plot, een geweldige cast en schitterend camerawerk is dit een uitstekende thriller van Denis Villeneuve met een beklemmende inhoud.

Deze film wordt vertoond in Podium Boxtel.

Word CINEMAATJE! Bekijk 5 films voor de prijs van 4!


Om het voor ons trouwe filmpubliek extra aantrekkelijk te maken, krijgt u de gelegenheid Cinemaatje te worden. Dat kan door voor vijf films uit het '17-'18 programma een toegangskaartje te bestellen. Dan bent én hebt u een Cinemaatje. Normaal kost een kaartje € 7,50 maar als Cinemaatje betaalt u voor vijf films slechts € 30,00. Dat is een besparing van € 7,50 oftewel een film gratis! Interesse in een Cinemaatje? Neem even contact op via: info@podiumboxtel.nl en laat ons weten welke vijf films we voor je mogen reserveren.

Sponsoren