Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
  • Nieuwsbrief

Culinaire start

Reserveren kan rechtstreeks bij de De Rechter per telefoon of e-mail. Afrekenen doe je pas op de avond zelf. Voor de voorstellingen wordt een speciaal arrangement gemaakt. Check onze website voor speciale acties.

 

Een complete avond uit in de buurt met Podium Boxtel

 

Lekker eten, een spetterende voorstelling en een gezellige borrel om een leuke avond af te sluiten. Dát klinkt goed toch? Podium Boxtel biedt samen met eetcafé De Kerk en restaurant De Rechter een volledig verzorgde avond uit aan liefhebbers van theater, goed eten en ambachtelijk bier. Maar een glas fris, wijn of iets sterkers mag natuurlijk ook. De drie locaties liggen op steenworp afstand van elkaar. De ideale combinatie voor een avondvullend uitje.

 

Je avond begint met een ‘voorgerecht’ bij De Rechter. ‘Voorgerecht’ met een knipoog natuurlijk, want de chefkok zorgt goed voor je met een compleet menu van de lekkerste producten. De Rechter zorgt dat je op tijd in Podium Boxtel bent voor de hoofdschotel: de voorstelling. Na een borrel en het traditionele Podium Boxtel-hapje, wandel of fiets je binnen vijf minuten naar De Kerk om ‘na te tafelen’. Het toetje is namelijk één van de smakelijke dranken die het café schenkt.

 

Zo wordt Podium Boxtel een heerlijke avond uit!


Reserveer een tafeltje bij de Rechter of kijk alvast naar de speciale bieren bij Eetcafé De Kerk.


De Rechter

Eetcafé de Kerk

De Rechter

Eetcafé De Kerk 

Rechterstraat 1

0411 72 49 99

info@derechter.nu
Website

Oude kerkstraat 10

0411 674 735

info@eetcafedekerk.com
Website

 


Grotere kaart weergeven

Privacy policy

Sponsoren