Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  do 12 april 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Cabaret
 • tarief
  € 16
  Inclusief gratis pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

Martijn Kardol
Bang

Martijn Kardol

De "uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos" (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. Het NRC noemde hem “indrukwekkend” en Dagblad van het Noorden “een geweldige winnaar”.

‘Bang’ is het cabaretdebuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie. 

“Indrukwekkende Kardol wint cabaretfestival…” NRC

“…vertelt soepel en zingt bovendien twee prima liedjes. Het eerste, waarin hij een meisje aan wil spreken, maar het telkens uitstelt, is werkelijk van een grote schoonheid.” 
Het Parool

“Een geweldige winnaar.” 
Dagblad van het Noorden

"uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos" 
De Volkskrant

Prijzen:                              
Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016.
Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015.


Een voorstelling in Podium Boxtel combineren met een etentje in de buurt? Dat kan en maakt je avondje uit nóg completer! Reserveer een tafeltje bij De Rechter of Rembrandt en geniet van een smakelijk theatermenu. Beide restaurants liggen op een steenworp afstand van Podium Boxtel. Dus heel geschikt om voorafgaand aan de voorstelling op je gemak eerst een hapje te eten. Geef wel even de starttijd van de voorstelling door aan het restaurant en vergeet niet je kaartjes voor de voorstelling apart te reserveren.

Podium Boxtel wordt pas echt een avondje uit in combinatie met het theaterdiner!

              

Sponsoren