Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
  • Nieuwsbrief

Jubileumacties

Ben jij ook zo benieuwd? Binnenkort verschijnen hier de speciale Jubileumacties.


 

Podium Boxtel viert feest: 12,5 jaar!

 

Een culturele ontmoetingsplaats waar theaterliefhebbers uit de buurt kunnen genieten van allerlei soorten optredens. Met die insteek zag Podium Boxtel in april 2006 het levenslicht. Het bleek een schot in de roos.

 

Door een brede en aantrekkelijke mix van theater, muziek, film, klassiek en cabaret zijn de bezoekersaantallen goed en al jaren stabiel. Bekende en onbekende artiesten, maar ook lokaal talent sierden de Boxtelse bühne. Door de mooie en goed bereikbare ligging in hartje Boxtel, pal aan de cultuurhistorische as, wisten vele bezoekers het theater al te vinden.

 

Trouw publiek heeft de afgelopen jaren Podium Boxtel zien groeien en verbeteren met nieuwe voorzieningen. Zo garanderen wij je een avondje uit in de buurt waar Brabantse gastvrijheid centraal staat. Niet alleen voor onze gasten, ook gebruikers, artiesten en dienstverleners zijn van harte welkom. En dat al 12,5 jaar lang.

 

We hebben alle reden om dit prachtige jubileum te vieren! En dat doen we graag met jou. Op verschillende momenten zullen het komende jaar speciale acties plaatsvinden. Die herken je in ons programma en op de website aan de feestelijke strik.

 

Tot in Podium Boxtel!

 

Bestuur Stichting Podium Boxtel

Sponsoren