Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  vr 23 februari 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Cabaret
 • tarief
  € 18
  Inclusief gratis pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

Joost van Hyfte
Crisis Kok

Joost van Hyfte

‘Tja, het is crisis!’

Tussen alle berichten over fluctuerende beurscijfers en bankencrisis door, vraagt Joost van Hyfte zich bij deze show af of er nog plaats en tijd is om gewoon te koken voor vrienden thuis? Pop-uprestaurants en arty farty zomerbars schieten als paddenstoelen uit de grond en we zouden er onze laatste spaarcent spenderen. Maar waarom koken we niet gewoon thuis voor vrienden? Geen tijd? Te duur? Teveel afwas?

Joost levert u het antwoord met zijn nieuwe show en naast een avond bulderlachen ga je naar huis met een lading budgetvriendelijke recepten met een enorme ‘wauw-factor’. Laat u dus verleiden door de Crisis Kok!

 

Een voorstelling in Podium Boxtel combineren met een etentje in de buurt? Dat kan en maakt je avondje uit nóg completer! Reserveer een tafeltje bij De Rechter of Rembrandt en geniet van een smakelijk theatermenu. Beide restaurants liggen op een steenworp afstand van Podium Boxtel. Dus heel geschikt om voorafgaand aan de voorstelling op je gemak eerst een hapje te eten. Geef wel even de starttijd van de voorstelling door aan het restaurant en vergeet niet je kaartjes voor de voorstelling apart te reserveren.

Podium Boxtel wordt pas echt een avondje uit in combinatie met het theaterdiner!

Sponsoren