Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  ma 19 maart 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Filmpodium Scopia
 • tarief
  € 7,50
  exclusief pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

In the mood for Love
Hong Kong/Frankrijk, 2000

In the mood for Love

Twee buren in Hong Kong komen elkaar af en toe op de gang bij hun appartementen of bij de plaatselijke markt tegen en er ontwikkelt zich een vriendschap tussen hen, die wordt aangesterkt door de constante afwezigheid van hun beide partners. Tot hun schrik ontdekken ze dat die partners er een relatie met elkaar op na houden. Om enige vat op de situatie te krijgen, besluiten ook zij een relatie aan te gaan waarin ze de relatie van hun beide partners onderzoeken en naspelen...

Wong Kar-wai levert met deze film het bewijs dat de grootste liefdes zich vooral tussen hoofd en hart afspelen, niets vuriger voelt dan de luchtstroom bij het passeren van een bemind persoon en de gestolen kus evenzeer waar is als de gedroomde.

Deze film wordt vertoond in het Muziekhuis (passage Riche).

Word CINEMAATJE! Bekijk 5 films voor de prijs van 4!


Om het voor ons trouwe filmpubliek extra aantrekkelijk te maken, krijgt u de gelegenheid Cinemaatje te worden. Dat kan door voor vijf films uit het '17-'18 programma een toegangskaartje te bestellen. Dan bent én hebt u een Cinemaatje. Normaal kost een kaartje € 7,50 maar als Cinemaatje betaalt u voor vijf films slechts € 30,00. Dat is een besparing van € 7,50 oftewel een film gratis! Interesse in een Cinemaatje? Neem even contact op via: info@podiumboxtel.nl en laat ons weten welke vijf films we voor je mogen reserveren.

Sponsoren