Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  ma 22 januari 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Filmpodium Scopia
 • tarief
  € 7,50
  exclusief pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

Incendies
Canada/Frankrijk, 2011

Incendies

De tweeling Jeanne en Simon Marwan ontvangt bij de notaris twee brieven van hun overleden moeder Nawal. Eén brief is gericht aan hun vader van wie ze dachten dat hij overleden was, en één is voor hun broer van wiens bestaan ze niets afwisten. Jeanne en Simon besluiten naar het Midden-Oosten te vertrekken om meer te weten te komen over het geheime verleden van hun moeder. Ze ontdekken het tragische lot van hun moeder, dat zowel getekend was door oorlog en haat als door haar moed...
Dit unieke drama van de Canadese regisseur Denis Villeneuve is zo indrukwekkend en indringend dat die het predicaat meesterwerk dubbel en dwars verdient.

Deze film wordt vertoond in het Muziekhuis (passage Riche).

Word CINEMAATJE! Bekijk 5 films voor de prijs van 4!


Om het voor ons trouwe filmpubliek extra aantrekkelijk te maken, krijgt u de gelegenheid Cinemaatje te worden. Dat kan door voor vijf films uit het '17-'18 programma een toegangskaartje te bestellen. Dan bent én hebt u een Cinemaatje. Normaal kost een kaartje € 7,50 maar als Cinemaatje betaalt u voor vijf films slechts € 30,00. Dat is een besparing van € 7,50 oftewel een film gratis! Interesse in een Cinemaatje? Neem even contact op via: info@podiumboxtel.nl en laat ons weten welke vijf films we voor je mogen reserveren.

Sponsoren