Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  vr 20 april 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Muziek
 • tarief
  € 19
  Inclusief gratis pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

De Bende van Beuving
Klap van de Korenmolen i.s.m. Popkoor Voices

De Bende van Beuving

Bende van Beuving i.s.m. het ‘Liempdse Popkoor Voices’ in: 'Klap van de korenmolen'

Hoezo 'Klap van de korenmolen'? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ ‘Klap van de korenmolen’ is ook wel: een spoedcursus geluk.

Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band en het Liempdse Popkoor Voices. Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en 'Spuiten en slikken' tot en een Mick Jagger met ADHD.

Hij werkt samen met 4 topmuzikanten, enkelen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

Ernest speelde hiervoor Ernesto (van Ernesto & Marcellino metWilfried Finkers). De Telegraaf noemde hen ooit: "het beste bewaarde theatergeheim van Nederland." Hij schreef hiervoor de meeste teksten en de muziek.  

Sponsoren