Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  vr 19 januari 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Muziek
 • tarief
  € 16
  Inclusief gratis pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

Björn van der Doelen
De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer

Björn van der Doelen

Het lijkt al weer een mensenleven geleden dat Björn van der Doelen voetballer was van PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Al voor zijn dertigste was hij met voetbalpensioen en begon hij een nieuw leven als muzikant. Als voetballer was hij al een speler met karakter; sociaal, maar in zekere zin een buitenbeentje en eentje die niet afgeeft. Eigenschappen die hem ook als muzikant gevormd lijken te hebben.

Van der Doelen is inmiddels alweer toe aan zijn vierde album getiteld “De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer”. En hij heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is.

Een karakter op het podium wat in staat is om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken. Verhalen en songs over gemis en verlangen over liefde en eenzaamheid met hier en daar zijn eigen vleugje Sympathy for the Devil.

Björn van der Doelen speelt deze voorstelling met zijn band “de huursoldaten” in de bijzondere bezetting van Viool, Cello, Contrabas, Toetsen, pedalsteel, dobro, drums en gitaar.

Bandleden: Ruud vd Boogaard: gitaar, zang Mischa Porte: Drums Harmen de Bresser: (contra)bas Alex Akela: viool, toetsen Mathijs Leeuwis: pedalsteel, dobro, gitaar Mirthe de Jonge: cello Ellen Jeurissen: zang.


Een voorstelling in Podium Boxtel combineren met een etentje in de buurt? Dat kan en maakt je avondje uit nóg completer! Reserveer een tafeltje bij De Rechter of Rembrandt en geniet van een smakelijk theatermenu. Beide restaurants liggen op een steenworp afstand van Podium Boxtel. Dus heel geschikt om voorafgaand aan de voorstelling op je gemak eerst een hapje te eten. Geef wel even de starttijd van de voorstelling door aan het restaurant en vergeet niet je kaartjes voor de voorstelling apart te reserveren.

Podium Boxtel wordt pas echt een avondje uit in combinatie met het theaterdiner!

 

Sponsoren