Locatie SintLucas, Burgakker 17, Boxtel Contact T (06) 41362569 E info@podiumboxtel.nl
 • Nieuwsbrief
< terug naar programma
 • datum
  ma 14 mei 2018
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Genre
  Filmpodium Scopia
 • tarief
  € 7,50
  exclusief pauzedrankje
reserveer deze
voorstelling

Amour
Fr/BRD/Oostenrijk, 2012

Amour

De twee gepensioneerde muziekleraren Georges en Anne (Jean-Louis Trintignant en Emmanuelle Riva) wonen in Parijs. Hun dochter Eva (Isabelle Huppert), ook een musicus, woont met haar gezin in het buitenland. Op een dag krijgt Anne een ernstig herseninfarct.

Dit stelt de relatie tussen Georges, Anne en dochter Eva behoorlijk op de proef...

Dit drama werd genomineerd voor vijf Academy Awards en won de Oscar in de categorie Beste Buitenlandse Film. Daarnaast kreeg de Oostenrijkse regisseur Michael Haneke voor deze film de Gouden Palm overhandigd op het filmfestival van Cannes.

Deze film wordt vertoond in het Muziekhuis (passage Riche).

Word CINEMAATJE! Bekijk 5 films voor de prijs van 4!


Om het voor ons trouwe filmpubliek extra aantrekkelijk te maken, krijgt u de gelegenheid Cinemaatje te worden. Dat kan door voor vijf films uit het '17-'18 programma een toegangskaartje te bestellen. Dan bent én hebt u een Cinemaatje. Normaal kost een kaartje € 7,50 maar als Cinemaatje betaalt u voor vijf films slechts € 30,00. Dat is een besparing van € 7,50 oftewel een film gratis! Interesse in een Cinemaatje? Neem even contact op via: info@podiumboxtel.nl en laat ons weten welke vijf films we voor je mogen reserveren.

Sponsoren